Am fost pasionata de cand ma stiu de cunoasterea psihicului uman, cautand permanent sa inteleg semnificatia experientelor traite de mine.

In momentul in care am descoperit practicile de mindfulness si parentaj constient (Shefali Tsabary), in viata mea s-a produs o mare transformare. Am incetat sa mai dau vina pe altii pentru ce nu era in regula in viata mea si sa ma focusez pe cum sa-mi cultiv starea de bine in interior si sa ma conectez cu sentimentele mele. Atunci am putut cu adevarat sa inteleg cat de importanta este conectarea in toate relatiile, dar mai ales in cea cu copilul.

Am realizat ca pasiunea mea consta in a ajuta oamenii sa-si dezvolte abilitati relationale, de auto-cunoastere, de parentaj constient pentru a avea o relatie autentica mai intai cu sine apoi cu ceilalti. Copiii nostri merita tot ce-i mai bun, prin urmare si cea mai buna varianta a noastra de parinte. Printr-o ghidare calda si iubitoare, ei pot porni in viata avand o baza emotionala de siguranta si incredere in sine.

In procesul de consiliere folosesc tehnici de mindfulness si parentaj constient, formarea mea in terapii scurte si de altfel toata experienta acumulata in propria viata pentru a ajuta familiile sa isi gaseasca starea de bine, implinirea interioara. Ii indrum pe parinti in propriul proces de descoperire de sine, de constientizare pentru a creste copiii dintr-un loc de conectare, calm si pace.

M-as bucura sa te inspir, sa te ghidez si sa te ajut sa devii parintele care vrei sa fii. A fi parinte dintr-un spatiu de constientizare si conectare mi-a transformat relatiile in moduri nebanuite si poate face la fel pentru tine!