Experiențe de grup care te ajută să înțelegi mai bine cine ești și cum să navighezi prin lumea ta interioară și exterioară

Așa cum e important să îți antrenezi corpul, la fel de important este să îți antrenezi mintea prin cunoaștere și sufletul prin conectare. 

Te invit să explorăm împreună diverse aspecte ce țin de psihologie și sfera dezvoltării de sine. Prin ateliere, cursuri și grupuri de dezvoltare personală. În format online sau offline.  

De ce să participi

Psihoterapie individuală adaptată ţie, problemelor şi provocărilor tale

 • Primești informații comprimate, sintetizate și fundamentate științific
 • Ai strategii concrete de acțiune pe care să le aplici direct
 • Îți lărgești sfera de cunoaștere și autocunoaștere
 • Crești personal
 • Obții o înțelegere mai profundă a unor comportamente și cum poți să le schimbi
 • Îți crești încrederea în sine
 • Interacționezi cu persoane cu interese, nevoi și probleme similare cu ale tale
 • Te bucuri de înțelegere și sprijin din partea mea și a celor ca tine

Am lucrat cu grupuri şi individual, în România şi în Europa, la cabinetul privat sau cu diferite clinici şi centre. Abia aștept să te cunosc și pe tine.

Descoperă cursurile și grupurile de dezvoltare personală!

Evenimente trecute

Webinar “The Power of Boundaries” (în limba engleză)

Discover why saying “no” it’s not enough

Maybe there was a time in your life when you confused enmeshment with love. Or maybe what you knew so far about boundaries was they were all about saying ‘No’ to someone. That’s what i thought in the beginning, too. But when i started to look more into it i realised that saying ‘No’ is only one aspect of them. In order to set boundaries you need to do some internal work first. 

In this webinar you will get a clear view on:

 • Why you need them
 • What are the four types of boundaries
 • How they might look like in your life 
 • The cost of not having them. 

My name is Mihaela Nicolaescu and I am going to be your host. I am a Romanian licensed therapist, passionate about the human psyche and neurosciences. I find working with people to be very rewarding for me. In therapy I help my clients notice how their issues are actually ways they developed in order to be able to manage some difficult experiences in their life. With the right tools and a good environment there is always space for improvement and growth.

Please join me for my 1 hour webinar and discover how having good boundaries can make a huge difference in your life.

Constelații de grup prin metoda propoziției intenției

Explorează-ți blocajele și descoperă resursele interioare pentru a le depăși

Îți propui deseori lucruri importante pe care nu reușești să le finalizezi? Simți că ești confuz și că alegerile pe care le faci reflectă mai mult ce vor ceilalți decât ce e mai bine pentru tine? Ai prea multe constrângeri auto-impuse care îți limitează capacitatea de a te bucura de viață?

Dacă dorești să te cunoști mai bine și să vezi de unde vin blocajele tale, te aștept la un workshop de dezvoltare personală unde vom explora, prin metoda Constelația Intenției, chestiuni dificile din viață noastră. Vom vedea dinamici relaționale care s-au dezvoltat pe parcursul vieții, precum și ce strategii de supraviețuire am dezvoltat ca să păstram relația cu cei care au avut grija de noi, în special cu mama. 

Metoda se bazează pe teoria psihotraumatologiei multigeneraționale dezvoltate de prof. Franz Ruppert și facilitează accesul la aspecte mai puțin conștiente ale psihicului nostru.

Vom lucra prin intermediul reprezentanților – clientul își stabilește o intenție și alege pentru fiecare din cuvintele acesteia, persoane din grupul care e de față. Prin manifestare liberă, părțile reprezentate scot la iveală o dinamică psihică ascunsă, cauzată de un eveniment sau de o serie de experiențe din trecut cărora persoana nu le-a putut face față și care au impact major în momentul prezent.

În cadrul workshopului, participanții pot fi prezenți fie în calitate de client – când doresc să exploreze o dificultate din viață lor, fie de reprezentant – când participă în constelația altcuiva, sau de observator. În oricare dintre ipostaze te-ai afla, vei avea parte de o eperiență profundă și revelatoare. Vei avea insight-uri și clarificări.

Cele mai importante beneficii ale acestei metode de lucru sunt faptul că ne ajută să ne clarificam confuziile din identitatea proprie – care ne mențin blocați în tipare disfuncționale, să ne recunoaștem și să ne activam resursele personale, să ne întărim autonomia. Devenind conștienți de blocajele interioare ne cresc șansele de a simți libertatea interioară și de a ne vindeca.

Drumul schimbării începe cu un prim pas. Şi e mai uşor de parcurs când ai şi un ghid.

Începem?

Vezi politica de confidențialitate